Idag har jag hunnit med

- att gå på en föreläsning och insett att det typ bara är jag och indier där.. - Gått på kth-pub.. - Snott nollebollar på kth-pub.. - druckis massa... - bytt tröja med en fös (stavninf?) från kth.. - förklarat för min pojkvän hur jag bytt tröja med den manliga kth-studenten.. -blivit full..

Sheat, jag och Veronica överlevde detta..


hmm..

Varför stoppar folk in sin cigg i munnen när dom är jättelångt från utgången, och går med den i munnen tills de kommit ut? Är det för att dom inte ska glömma bort att röka? Jag förstår inte..

det är ju klart, de är ju frivilliga..

"Gymnasieeleverna tycker som Boström, - att frivilliga drogtest är okej.." . . . Ingen som är emot det skulle ju inte göra det..

dagens i-landsproblem

Jag har ont i armbågarna, för jag har suttit med dom i bordet och lutat huvudet mot armen, för jag har lite att göra på jobbet.

kul tant

När jag hämtade ut mitt penicillin igår, så sa apotekstanten plötsligt, "dehär tabletterna påverkas inte av att du dricker alkohol.. Eller effekten kan försvagas lite bara, men det är ingen fara..jag tänkte eftersom det är lördag idag.." typ. Syns det på mig att jag gillar att festa, och dricka lite då och då? Hur ser man ut då? Sliten? Då borde hon ju avråda mig från att dricka. Eller så kanske hon skulle på en riktigt stor fest (kanske en kräftskiva) och tyckte alla andea också skulle få festa, hmm..

Lycka

sfsaf

Plus att jag har hittat mina rosa mjukisbyxor igen, yeey.


Sommarkursen förhoppningsvis klar..

Nu har jag skickat in sista svaren på min kurs, Dinosaurier - deras utveckling och utdöende. Nu hoppas vi på ett kul betyg bara. Wohoo..

RSS 2.0